Interlopii din Caracal, vedete la televiziuni. Dupa „Codita”, a venit randul lui Oaca sa dea interviuri

news

Nicusor Oaca, unul dintre liderii clanurilor de interlopi care stapanesc Caracalul, a acordat un interviu postului Digi24 in care l-a atacat pe un lidder de clar, Remus Radoi, zis „Codita”. Acesta a dat si el interviuri la Romania Tv si Antena 3, in care sustinea ca procurorii si politistii sunt platiti de Oaca.

Casele mai multor apropiati ai lui Oaca ai fost perchezitionate de politisti dupa ce Radoi a sustinut ca acolo s-ar putea afla Alexandra.

Jurnalistii Digi24 au stat de vorba cu Nicusor Oaca.

Nicusor Oaca: Acest, nu pot sa il numesc om, monstru care a ucis copile nevinovate si care ascunde modul in care le-a ucis si unde le-a ascuns. Il cunosc, asa, din oras, ca ne cunoastem, e un oras foarte mic si ne cunoastem.

Reporter: Cum era ca om?

Nicusor Oaca: Nu avea prieteni, era ca un lup singuratic asta, era un om dubios, nu stiu sa fi avut prieteni in Caracal. Nu stiu ca ar da informatii politia la interlopi, dar stiu o conversatie intre domnul adjunct Alexe si domnul Radoi Remus, care ii indruma pe niste piste false, adica ii trimitea la anumite adrese in loc sa se duca unde descria fata ca este, adica in Bold. A indicat adresa. In Redea, doua adrese.

Reporter: Cine sta acolo? Au legatura cu dvs.?

Nicusor Oaca: Da, sunt cunostinte, prieteni de-ai mei, doi frati si inca un baiat, Dan. Nu au legatura cu aceasta crima. Sunt oameni pasnici, nu au dosare penale.

Reporter: Nu au gasit politistii nimic?

Nicusor Oaca: Nu. Au verificat, bine au facut, dar trebuiau sa verifice si unde era fata.

Libertatea dezvaluie ca politistii au apelat la clanurile interlope din Caracal pentru a o gasi pe Alexandra. Insa acestia i-au trimis pe politisti la rivalii lor, incercand astfel sa isi regleze conturile pe seama fetei.

„Alexandra a sunat la statul roman si i-a raspuns statul paralel, o combinatie letala de grupari mafiote, afaceristi cu bani publici, oameni ai legii umili si limuzine Rolls-Royce de 400.000 de euro care strabat strazi de o saracie unde ‘ia-ma nene’ te costa viata.

Comisarul sef Nicolae Alexe, numarul unu pe operatiuni in politia Olt si cel care a coordonat actiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Radoi ‘Codita’, seful unei retele uriase si dintre cei mai temuti oameni din judet, condamnat pentru ca a desfigurat un rival in bataie. (…) De regula informatorii dau ponturi politiei, iar ofiterii decid. In cazul Alexandrei, a fost exact invers: politia a oferit numerele de telefon ale suspectului si alte informatii secrete catre gruparile populate de infractori si care si-au impartit Oltenia! Iar Remus Radoi ‘Codita’ a trimis politia la doua adrese false ale rivalilor din clanul Oaca in seara in care fiecare minut conta! In acelasi timp, clanul Oaca cunostea si el toate miscarile politiei, fiind prieten cu sefii politiei din Caracal: Mirea si Huma, ambii implicati in cautarea Alexandrei. Cu un stat in care politiile paralele si-au subordonat politia nationala, Alexandra n-a avut nici o sansa”, arata Libertatea.

G4Media anunta ca Remus Radoi are numeroase contracte cu statul, fiidn protejat de deputatul PSD Dan Ciocan.

„Potrivit SEAP, Safety Security a lui Remus Radoi are mai multe contracte de paza, incheiate in ultimii 2 ani, cu Registrul Auto Roman, Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare, CFR Calatori, Romgaz si Primaria Caracal.

Tot presa locala a scris ca Radoi este finul fratilor Dan si Cornel Ciocan, fondatorii firmei Dancor, un Tel Drum al judetului Olt, abonata la zeci de contracte din bani publici. Dan Ciocan este deputat PSD.

Informatia ca Remus Radoi, zis Codita, este omul fratilor Ciocan de la PSD a fost confirmata pentru G4media de surse din magistratura locala.

Recent, Codita a distribuit pe Facebook protestul colegilor Alexandrei Macesanu, fata care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca. De altfel, Radoi era in seara zilei de 1 august invitatul emisiunii lui Victor Ciutacu de la RTV si discuta despre cazul Alexandrei”, scrie g4media.ro.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: