UPDATE Capul clanului Duduianu a fost ucis azi-noapte de un rival. Tatal sau, Nicolae Duduianu, NU a murit si el, asa cum a anuntat Antena 3

news

Emi Pian, seful clanului Duduianu, a fost ucis de un rival in urma unui joc de barbut. Tatal sau, intemeietorul clanului, Nicolae Duduianu, nu a murit si el, asa cum a anuntat marti dimineata Antena 3. Postul sustinea ca Duduianu a facut infarct si a decedat.

UPDATE Antena 3 a revenit cu precizari, sustinand ca Nicolae Duduianu este in stare de soc, insa nu a murit. „Nicolae Duduianu, zis Pian a fost in pragul lesinului”, anunta acum Antena 3, dupa ce intial l-a dat mort.

Emi Pian, fiul lui Nicolae, a fost ucis azi-noapte, intr-o reglare de conturi intre clanuri, chiar in Capitala. Scandalul a pornit de la un nod de barbut, spun surse din ancheta. Barbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp dupa confruntare, insa nu a mai putut fi salvat. Emi Pian a fost ucis de fiul lui Napi, liderul unei grupari din Chitila.

„In aceasta dimineata, in jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict intre mai multe persoane, in sectorul 6. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 20 Politie, fiind identificate mai multe persoane. Doi barbati au fost transportati la spital, unul dintre ei, in varsta de 39 de ani decedand. Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei”, anunta Politia Capitalei.

Nicolae Duduianu, zis „Pian”, cunoscut membru al lumii interlope din Bucuresti, a fost arestat anul trecut pentru tentativa de omor. Nicolae Pian era unul dintre capii clanului care terorizeaza de ani de zile Bucurestiul, implicat in numeroase infractiuni de camatarie, violenta si santaj.

In februarie 2019, Nicolae Duduianu a lovit intentionat cu masina un barbat.

„In fapt, in seara de 7 februarie, in jurul orei 20,00, un barbat de 39 de ani, angajat in traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersectia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acrosat de un autoturism, care, dupa ce l-a lovit, a parasit locul. Din datele rezultate in urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona si a audierii unor martori, a rezultat ca intre pieton si conducatorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului ca barbatul angajat in traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu ii cedase trecerea. La acel moment, soferul ar fi accelerat si l-a lovit cu intentie pe pieton, trecand cu rotile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: