Internati-l de urgenta pe Dragnea. Nu se poate ca o tara intreaga sa fie prizoniera unui dereglat

opinii

Liviu Dragnea a avut, miercuri, o explozie incontrolabila de furie cand a fost intrebat daca o noua lege data in beneficiul infractorilor il avantajeaza. Un lider cu un psihic atat de labil nu are ce cauta in politica, cu atat mai mult in fruntea unui partid care guverneaza.

„Cu ce dracu’ ma ajuta pe mine, domnisoara? Sa inteleg si eu ca m-am saturat. Si daca voi fi condamnat cu ce ma ajuta pe mine?! Daca ma intrebati asta inseamna ca aveti ceva in cap. Am inteles ca ma acuza, dar in afara de mine mai sunt oameni in tara asta?

Vorbiti cu hashtagul, vorbiti cu Iohannis sa dea un decret sa ma-mpuste maine, si de maine sa vorbiti despre ce se poate intampla in tara asta. Ati ajuns oameni tineri sa sustineti securistii, sa sustineti abuzurile in Romania. Toate prostiile le sustineti, ca toate ma avantajeaza pe mine. Cu ce dracu’ sa ma avantajeze, ca mi-au distrus viata ani de zile, am fost condamnat fara niciun fel de proba la referendum, ca s-a suparat Basescu, si fara proba in al doilea dosar. Asta este marea coruptie. DNA doar de asta se ocupa”, a zbierat Dragnea in fata jurnalistilor.

Apoi, seful PSD a pus si mana pe microfonul jurnalistei de la Realitatea TV, foarte iritat ca i s-a adus aminte ca nu DNA a pronuntat sentintele de condamnare, ci instantele judecatoresti.

Informatii despre starea psihica foarte labila a presedintelui PSD au fost publicate recent jurnalista Ioana Ene Dogioiu. „Secretul pe care putini sunt dispusi sa-l rosteasca public, dar spun pe surse, este ca Liviu Dragnea a clacat. Este inconjurat de fronturile pe care le-a deschis cu toata lumea, este sabotat din partid si din ALDE, este paralizat de disperare si nu se mai poate concentra, este adesea incoerent. Asta spun cu stupoare, pe la colturi, cei care interactioneaza cu el. Iar cine i-a vazut privirea si discursul la ultimele aparitii publice are toate motivele sa creada ca asa si este”, scria Dogioiu pe ziare.com.

Spectacolul degradant oferit miercuri de Dragnea confirma ca seful partidului de guvernamant, si premierul de facto al Romaniei, are probleme serioase la mansarda. Romania nu isi mai poate permite nicio clipa sa aiba un astfel de om la pupitrul unde se iau deciziile care afecteaza viata, soarta unui intreg popor.

Dragnea este o epava, o carcasa ruginita din care razbat zbierete de disperare si promisiuni ascutite de razbunare. S-a prabusit pana si vestita sa siretenie de infractor care i-a permis sa se catere pana la varful puterii, prin santaj, coruptie si tradare. Nu a mai ramas din Dragnea decat o obsedanta spaima de zabrele, o frustrare uriasa ca marele lider care se visa va sfarsi intr-o celula intunecoasa.

Astazi s-a vazut mai pregnant ca oricand in ultimii doi ani ca acest individ nu mai are ce cauta in fruntea statului roman. Acum nu mai avem de a face doar cu o borfas judetean care a reusit sa dea peste cap o tara intreaga, ci si cu o persoana vadit dereglata mintal care se afla in postura de a controla destinul unui natiuni intregi.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: