Interpretarea celor mai comune vise. Ce inseamna daca visezi ca iti cad dintii, ca zbori sau ca esti dezbracat in public

news

Psihologul Ian Wallace, cu o experienta de peste 150.000 de vise interpretate, a detaliat, pentru The Independent, care sunt cele mai comune vise si a explicat ce informatii ne transmit acestea despre noi.

1. O camera nefolosita – Camerele dintr-o casa reprezinta diferite aspecte ale caracterului nostru. Atunci cand gasim o camera nefolosita sugereaza ca descoperim un talent al nostru despre care nu stiam.

2. Vehicul scapat de sub control – Masina reprezinta abilitatea de a ne apropia de un anume obiectiv pe care il avem. In viata reala, e posibil sa simtim ca nu avem control asupra drumului spre succes.

3. Senzatia de cadere in gol – Acest vis ne indica faptul ca nu ne putem dezlipi de o situatie anume, din viata reala. Psihologul ne indeamna sa fim mai relaxati in viata de zi cu zi daca avem acest vis des.

4. Zburam – Cand visam ca zburam inseamna ca ne-am eliberat din niste circumstante care ne apasau in viata reala.

5. Nepregatiti pentru examen – Examenele in vis reprezinta modalitatea prin care ne judecam abilitatea de a face diferite lucruri. Daca visam ca nu suntem pregatiti pentru examen inseamna ca judecam intr-un mod critic actiunile noastre din viata reala.

6. Dezbracati in public – Ne alegem hainele pentru a prezenta oamenilor din jur o anumita imagine despre noi. Daca visam ca stam dezbracati in public inseamna ca in viata reala trecem printr-o situatie care ne face sa ne simtim vulnerabili si expusi.

7. Imposibilitatea de a gasi o toaleta – Daca visam ca nu reusim sa gasim o toaleta inseamna ca in viata reala avem o problema in a ne exprima clar nevoile.

8. Caderea dintilor – Dintii simbolizeaza cat de multa incredere avem in noi insine, asa ca atunci cand visam ca ne cad dinti simbolizeaza o lipsa de incredere in situatii din viata reala.

19. Suntem urmariti – Cand visam ca suntem urmariti inseamna ca exista, in viata reala, o problema pe care vrem sa o rezolvam , dar nu stim cum. Psihologul ne aminteste ca in orice criza exista o oportunitate, asa ca desi pare o situatie inspaimantatoare, ar putea fi o ocazie pentru a avea mai mult de castigat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: