Interventii ale pompierilor in 32 de localitati in urma ploilor si vantului puternic

news

Pompierii au intervenit, luni, in 32 de localitati din noua judete unde ploile au produs inundatii iar vantul a rupt crengile copacilor, potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Au fost activate grupele operative in 21 judete (Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Caras-Severin, Cluj, Gorj, Hunedoara, Harghita, Iasi, Mehedinti, Maramures, Mures, Neamt, Sibiu, Salaj, Satu Mare, Suceava, Timis si Valcea).

„Colegii nostri au intervenit pentru evacuarea apei din o casa, 2 beciuri, 3 curti, 2 strazi, precum si pentru indepartarea unor elemente de constructie de la acoperisurile a 2 imobile, 39 copaci si 5 stalpi cazuti, fiind avariate 2 case, 2 blocuri de locuinte si 8 autovehicule. Circulatia rutiera a fost temporar blocata din cauza unui copac cazut pe carosabil pe drumul national DN 68 A in judetul Timis”, se arata intr-un comunicat al IGSU.

Nu au fost persoane ranite sau pagube materiale insemnate.

Doua localitati din Harghita au ramas temporar fara energie electrica, insa situatia a fost remediata.

De asemenea, traficul feroviar a fost temporar blocat pe o linie secundara, intre localitatile Lugoj si Boldur, in judetul Timis, din cauza unui copac cazut pe linia de contact.

„La acest moment, trenul de calatori care circula pe ruta Sibiu – Timisoara a ramas blocat pe sine, intre localitatile Margina si Holdea, din cauza copacilor cazuti pe calea ferata. Angajatii de la regionala cai ferate actioneaza pentru degajarea arborilor. Nu sunt raportate persoane care sa necesite asistenta medicala”, se mai arata in informarea IGSU.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: