Intorsatura de situatie: Hasna NU s-a aruncat in aer, nu ea purta vesta cu explozibili

externe

Hasna Aitboulahcen, verisoara organizatorului prezumtiv al atentatelor de la Paris, decedata in asaltul efectuat miercuri de fortele de interventie franceze, nu a fost kamikaze si nu a murit detonand o vesta cu explozibili, asa cum s-a crezut pana acum, transmite AFP, citand o sursa de politie.

Initial, anchetatorii au afirmat la unison ca o persoana baricadata in apartamentul din suburbia pariziana Saint-Denis vizata de asalt a detonat vesta cu explozibili pe care o avea asupra sa, ei crezand ca era vorba despre o femeie.

Conform insa sursei de politie citate vineri de AFP, persoana kamikaze a fost un barbat, nu o femeie.

Potrivit unui comunicat emis vineri de procuratura din Paris, femeia gasita moarta in apartamentul in care Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atacurilor teroriste de la Paris, a fost ucis in timpul raidului de miercuri a fost identificata oficial drept Hasna Aitboulahcen.

Identificarea a fost facuta cu ajutorul amprentelor. In apartament a mai fost gasit un pasaport apartinand Hasnei Aitboulahcen.

In schimb, capul unei a treia persoane gasite decedate in apartamentul din Saint-Denis apartinea unui barbat, au stabilit  criminalistii, conform site-ului Le Monde, citat de Agerpres.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: