Intoxicare grosiera Romania TV: „Omologii USR darama cruci de pe biserici. N-o sa va vina sa credeti ce fac progresistii, tinerii frumosi si liberi”

politica

O noua intoxicare grosiera la Romania TV, post de propaganda al PSD. RTV a difuzat duminica imagini de la Londra cum un grup de tineri care daramau o cruce sustinand ca acestia sunt „omologii USR”.

„Revenim imediat, nu plecati! Va vom arata ce-au ajuns sa faca omologii USR. Protestatarii furiosi rup cruci de pe biserici. N-o sa va vina sa credeti ce fac progresistii, tinerii frumosi si liberi. O sa vedeti cum tinerii frumosi si liberi darama cruci de pe biserici. Imagini nemaivazute cu tinerii care rup cruci de pe biserici. Stati cu noi!”, a spus Ioan Korpos, realizator RTV.

„La Londra, un tanar a incercat sa smulga crucea uriasa de pe acoperisul unei biserici baptiste, iar in Chile doua biserici s-au facut scrum in timpul unui protest antiguvernamental”, a revenit apoi Korpos cu detalii.

Foto: ziaristii.com

Korpos a facut apoi o noua asociere a celor care au daramat cruci cu „useristii care au furat voturi” in Bucuresti.

„Doamna Cerva, dvs. i-ati prins pe USR-istii care fraudau alegerile. Cum au reactionat hotii de voturi cand ati fost fata-n fata cu ei? Ce-au facut cand i-ati prins cu rucsacii acolo, la lift?”, s-a adresat realizatorul RTV activistei PSD Codruta Cerva.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: