Intr-un clip video postat pe canalul sau de Telegram, Ramzan Kadirov recunoaste ca se afla intr-un spital din Moscova, dar sustine ca doar isi viziteaza unchiul bolnav – VIDEO

externe

Kadirov, spital, unchi bolnav, vizita, otravit, zvonuri

Un clip video a fost postat pe canalul Telegram al lui Ramzan Kadirov, liderul Ceceniei, controlat de Kremlin, care il arata pe acesta vizitandu-si presupusul „unchi bolnav” intr-un spital din Moscova. Kadirov sustine in postare ca acesta este „viu si sanatos”.

In postare se afirma ca unchiul bolnav al lui Kadirov, Magomed Kadirov, despre care se spune ca este in curs de insanatosire, se afla la Spitalul Clinic Central din Moscova. Liderul cecen si-a vizitat personal ruda „cu prima ocazie”, in timpul unei calatorii de afaceri.

Exista, de asemenea, un comentariu privind starea de sanatate a lui Kadirov, care ar fi fost facut in numele acestuia. „Slava Domnului, sunt viu si sanatos si nu inteleg de ce ar trebui sa se faca tam-tam chiar daca as fi bolnav. Desi exista si o parte pozitiva – acum publicul stie ce institutii media si ce personalitati isi mint in mod deschis cititorii”, se arata in postare.

Nu exista insa o confirmare obiectiva a acestui clip video. Medicul din videoclip afirma ca este 20 septembrie, ca pacientul se afla in spital de doua saptamani si ca va mai ramane acolo inca doua saptamani.

In imagini se vede ca mainile lui Kadirov sunt foarte umflate, iar pe degetul aratator are o clema medicala de plastic.

Videoclipul arata ca Kadyrov are o clema de plastic, asemanatoare cu una medicala, pe degetul aratator.

Anterior, Andrii Iusov, un purtator de cuvant al Serviciului de Informatii al Apararii din Ucraina, declarase ca Ramzan Kadirov se afla intr-o stare foarte grava.

Pe 17 septembrie, pentru prima data in ultimele doua saptamani, liderul cecen Ramzan Kadirov, controlat de Kremlin, a postat un clip video pe retelele de socializare, pe fondul zvonurilor privind o deteriorare accentuata a starii sale de sanatate.

Potrivit presei, avionul apartinand liderului cecen Ramzan Kadirov a zburat la Moscova de trei ori de la inceputul lunii septembrie, iar in ultimele trei zile a ramas in capitala rusa.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: