Intre online si offline, lupta operatorilor de pariuri in 2016 (P)

news

Anul 2015 s-a dovedit ca fiind unul de rascruce pentru operatorii de pariuri ce isi desfasurau activitatea pe teritoriul romaniei. Odata cu aplicarea noii legi, casele de pariuri online care doreau sa obtina licenta de functionare, trebuiau sa plateasca taxele si penalitatile de pe ultimii 4 ani, in mod retroactiv.

Decizia guvernului a schimbat complet industria pariurilor din Romania. Astfel incat, in momentul de fata avem numai 18 operatori online licentiati temporar, dintre care numai o parte si-au pus deja la punct platforma de pariere in format digital.

Spre surprinderea tuturor, celebrul operator online Bet365, care detinea si monopolul pe plan local, nu a respectat legea, fapt pentru care a fost penalizat cu excluderea pe termen de 5 ani.

Online-ul e la putere

Cu toate acestea, cateva companii din fruntea industriei internationale a pariurilor si-au platit taxele si penalitatile, pentru a-si asigura ramanerea in joc.

Unibet este singurul operator online licentiat care le permite romanilor sa joace Bingo. De asemenea, utilizatorii Unibet pot descarca 4 aplicatii dedicate pariurilor, pe telefonul mobil sau pe tableta. Una dintre aplicatii are rolul de a transmite evenimente sportive in direct, dar pe care se poate si paria in timp real.

Sportingbet si-a sporit popularitatea pe plan local, atunci cand sponsoriza echipa de fotbal Steaua Bucuresti. La fel ca si in cazul celor de la Unibet, operatorul britanic transmite numeroase meciuri si alte evenimente sportive in direct, in mod gratuit pentru utilizatorii sai.

Netbet a preluat insa stafeta de la Sportingbet, fiind in prezent sponsor oficial al clubului FCSB. O alta lovitura de imagina data de operator a fost si asocierea sa cu numele lui Dan Petrescu. Si mai mult decat atat, fostul jucator al stelei si al echipei Chelsea din Londra le ofera ponturi gratuite pe site, tuturor utilizatorilor inregistrati.

Offline-ul inca rezista

Insa nu toti operatorii locali au facut trecerea pe online. PublicBet, o casa de pariuri importanta, cu acoperire nationala, a decis sa-si suspende activitatea. 400 dintre punctele de lucru ale Public Games SRL au fost cedate catre Fortuna, unul dintre operatorii nou-veniti pe piata romaneasca.

Pe de alta parte, Bet Cafe Arena, a decis sa-si continue activitatea in aceeasi forma, offline. Compania infiintata de Dinu Patriciu detine in momentul de fata 191 de agentii, amplasate in 68 de localitati din tara. Si chiar daca pare greu de crezut, puteti arunca o privire pe forum-ul 1×2 Bet Cafe Arena; discutati cu pariorii din Romania despre agentiile Bet Cafe Arena. Se pare ca agentiile au reusit sa-si fidelizeze destui clienti pe parcursul celor peste 5 ani de existenta, datorita design-ului extrem de primitor si personalului extrem de bine pregatit.

In Sibiu exista doua agentii Bet Cafe Arena; una este situata pe soseaua Alba-Iulia, nr. 77, bl.21, iar cealalta pe strada Semaforului, nr 10, sub apartamentul VI/I. Programul acestora este la fel ca si la toate celelalte puncte de lucru din tara, si anume: Luni – Duminica, 10:00 – 24:00.

Marea majoritate a caselor de pariuri offline din tara se inchid la orele 22:00. Bet Cafe Arena s-a evidentiat si prin programul avantajos al agentiilor, care ii pot gazdui pe pariori in fiecare zi, pana la miezul noptii.

Dar pe langa toate acestea, agentia romaneasca are si o oferta promotionala de care poate beneficia orice castigator de pariu multiplu care respecta conditiile impuse.

Arena Bonus se aplica biletelor care contin minimum 6 evenimente si care nu au cote mai mici de 1.35. Pariurile castigatoare care includ 6 evenimente sportive primesc un bonus de 5%. Pentru biletele care contin intre 15 si 19 evenimente, castigul va fi marit cu 50%; iar de la 20 de evenimente in sus, bonusul este de 100%.

Oferte

Chiar daca agentiile offline incearca sa-si fidelizeze clientii prin aceste bonusuri rudimentare, ofertele disponibile pe internet sunt cu mult mai tentante pentru pasionati. Ati auzit vreodata de pariuri gratis pe net? Da, acest gen de oferte chiar exista.

Prin link-urile de pe forumul pariorilor online din Romania putem beneficia de promotii mult mai mari si decat cele oferite in mod direct de respectivele case de pariuri!

Spre exemplu, la Unibet, bonusul de bun-venit este de 50% din suma depusa, pana la maximum 150 RON. Cu alte cuvinte, trebuie sa depunem 300 RON, pentru a primi bonusul maxim de 150 RON. Daca ne inregistram insa prin adresele de pe site-ul comunitatii pariorilor din Romania, nu trebuie decat sa depunem 150 RON pentru a primi bonusul maxim.

In alta ordine de idei, la Sportingbet, orice nou utilizator se poate bucura de un bonus in valoare de 200 RON. Prin PariuriX, oferta se mareste pana la 300 RON. Si daca aceasta oferta va mira, haideti sa urmarim si ofertele de la Netbet.

Oferta standard de la Netbet, valabila pentru noii utilizatori este un bonus de 50%, pana la 200 RON. Prin link-ul de pe site-ul comunitatii pariorilor online va veti califica la o oferta spectaculoasa: Bonus 100% pana la maximum 300 RON!

Fortuna, Cunoscutul operator din Europa Central si de Est, le ofera utilizatorilor inregistrati prin paginile comunitatii pariorilor un pariu gratuit in valoare de 100 RON. Aici trebuie sa tinem cont ca oferta de baza oferita de agentie este de 4 ori mai mica – 25 RON.

Probabil ca 888 va suna cunoscut de undeva. Cel mai probabil de la campionatele de snooker transmise in direct si la noi in tara. La 888sport vi se tripleaza profitul obtinut de pe primul bilet. Miza maxima pe care o puteti plasa este de 10 euro, insa castigul maxim adaugat poate fi de 5000 de lire sterline. Astfel incat, daca ati mizat 10 euro pe o cota de 15 si biletul iese castigator, profitul obtinut ar fi de 140 euro, la care 888sport va mai adauga inca E280.

In concluzie, putem spune ca agentiile offline au farmecul lor. In afara de posiblitatea de a socializa, pariorul care se deplaseaza pana la o astfel de agentie, poate sa vizioneze foarte multe evenimente sportive, sa se relaxeze si sa se deconecteze de la rutina de zi cu zi.

Pe de alta parte, operatorii de pariuri online pun la dispozitia pasionatilor oferte care, cu greu pot fi trecute cu vederea. Dar indiferent de felul in care va place sa jucati, tineti minte sa pariati responsabil!

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: