Intrebat de „statul paralel”, Dragnea asmute ANAF impotriva presedintelui Iohannis. Ordin pentru Misa si Teodorovici

politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, ca Ionut Misa, seful ANAF, ar trebui sa fie preocupat sa recupereze prejudiciile de la toata lumea, inclusiv paguba de sute de mii de euro facuta de presedintele Klaus Iohannis prin „case obtinute prin fals”.

Intrebat, joi la Parlament, daca are dovezi cu care sa demonstreze existenta statului paralel, presedintele PSD, Liviu Dragnea a raspuns: „O sa va aduc dovezile cand va plati sute de mii de euro statul roman. Daca Teodorovici si Misa au de cand sa recupereze banii de la presedintele Iohannis. Daca nu mai sunt bani si nu mai au loc in cuferele de la trezorerie, atunci facem o amnistie fiscala. E facuta si plangere penala impotriva domnului Iohannis. Acolo discutam de niste case obtinute prin fals si sute de mii de euro care trebuie dati la statul roman.”

Pe 10 mai, Luju.ro a depus o plangere la DNA pe numele presedintelui Klaus Iohannis, al sotiei sale, Carmen Iohannis, si a notarului Radu Bucsa, in legatura cu modul in care familia prezidentiala ar fi intrat in posesia a doua imobile. Petentul sustine ca este vorba despre doua imobile din centrul Sibiului, in posesia carora familia Iohannis ar fi intrat incepand cu anul 1999, mentionand ca de pe urma inchirierii unuia dintre acestea ar fi incasat 320.000 euro.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: