Categories: actualitate

Investitie la Vaslui: container in valoare de 40.000 euro pe post de „parcare de biciclete”. Intra doar 50 de biciclete

Primaria Vasluiului, condusa de PSD, a amplasat un container pe post de parcare de biciclete in Piata Vidin. Investitia a costat 40.000 de euro.

Capabila sa adaposteasca 50 de biciclete, la un cost de aproximativ 40.000 de euro, parcarea smart de biciclete amplasata pe acoperisul Pietii Vidin devine cea mai scumpa investitie de acest gen din judet si poate chiar din regiunea Moldovei, scrie Vremea Noua.

Potrivit viceprimarului Catalin Mindru, spatiul este dotat cu camere de supraveghere, panouri fotovoltaice pentru asigurarea independentei energetice si cartele magnetice pentru acces. Alte doua astfel de investitii, de o parte si de alta a strazii Traian, au fost incluse pe lista obiectivelor de investitii de anul acesta.

Anuntul privind aceasta noua investitie a generat discutii aprinse in mediul online. Mihaela Bohotineanu, consilier local si colega de partid cu viceprimarul Catalin Mindru a afirmat ca abia asteapta „containerul” de pe Traian, pentru a nu mai fi nevoita sa urce bicicleta trei etaje. Aceasta a fost contrata de un alt internaut, care i-a atras atentia ca rolul consilierilor locali este de a face legi in interesul comunitatii, nu al interesului personal. „Viitorul suna bine. Ori facem legi in interesul comunitatii pentru imbunatatirea nivelului de trai si siguranta cetateanului? Ori ne indeplinim capriciile si mofturile personale? Oamenii sufera de saracie, nu de problema bicicletelor. Orasul are nevoie de investitori si locuri de munca pentru oamenii care simt saracia.. Restul… Povesti”, a scris Radu pe pagina de Facebook a viceprimarului Mindru.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Fostul lider liberal Theodor Stolojan il vede pe Nicolae Ciuca „mai calificat pentru functia de presedinte decat Geoana, care este un birocrat”

Fostul lider liberal Theodor Stolojan a declarat, vineri la Digi24 ca in cazul in care…

14 minute ago

Actiuni de intimidare ale Chinei in jurul Taiwanului. Avioane militare chineze „patruleaza” in jurul insulei.

21 de avioane militare chineze au fost detectate in jurul Insulei Taiwan incepand cu ora…

19 minute ago

Noi evacuari in Indonezia in urma eruptiilor vulcanului Ruang. A fost emisa alerta de tsunami

Peste 2.100 de oameni care locuiesc in apropierea vulcanului Ruang de pe insula indoneziana Sulawesi…

20 de minute ago

Barbatul care si-a dat foc in fata tribunalului unde se judeca procesul lui Trump era un adept fanatic al teoriilor conspiratiei sustinute si de fostul presedinte – VIDEO

Un barbat si-a dat foc in fata tribunalului din Manhattan unde avea procesul fostului presedinte…

28 de minute ago

Socant: cetateanul american care luptase de partea separatistilor pro-rusi din Donetk ar fi fost violat de acestia inainte de a fi ucis

Z-bloggerul american Russell Bentley (indicativul Texas), in varsta de 64 de ani, care a fost…

44 de minute ago

Colectia de ceasuri a legendarului pilot de Formula 1 Michael Schumacher este scoasa la licitatie

Opt dintre ceasurile de lux personalizate ale lui Michael Schumacher sunt scoase la licitatie si…

44 de minute ago