Ioan Rus anunta „disolutia totala” a PSD. Sfarsitul cosmarului e aproape: „Vor mai pleca multe nume din PSD”

politica

Ioan Rus anunta sfarsitul lui Liviu Dragnea.

Ioan Rus, fost vicepresedinte al PSD, anunta ca PSD se indreapta „cu pasi rapizi spre o disolutie totala”. El afirma ca „multe nume” din PSD urmeaza sa paraseasca partidul in perioada urmatoare.

”Va anunt ca vor mai pleca multe nume din PSD, avem destule semne in acest sens. Cu totii au realizat ca prabusirea PSD in sondaje nu mai poate fi oprita si ca partidul se indreapta cu pasi rapizi spre o disolutie totala”, afirma Rus.

”Ceea ce fac Liviu Dragnea si PSD este fara precedent in tara noastra. Niciodata in istoria Romaniei nu a existat un partid care sa promoveze in halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura si esecul profesional, asa cum face PSD de doi ani de zile. Avem de-a face, din pacate, cu o expansiune a mediocritatii in functii de conducere: la partid, la Guvern, la Parlament si in toate institutiile pe care partidul ajunge sa le tina sub talpa. Aceasta expansiune a mediocritatii se poarta impotriva romanilor, impotriva bunului simt si in detrimentul oricaror valori nationale si europene.

Toate acestea ii motiveaza pe multi social-democrati – nume grele, lideri cunoscuti, dar si numerosi oameni de la baza partidului – sa plece din PSD si sa caute o alternativa politica viabila. PSD este capturat si controlat de personaje certate cu legea, este cat se poate firesc sa te distantezi de asa ceva. Pro Romania este o alternativa de stanga pro-europeana, este normal ca fostii colegi vor sa se alature proiectului nostru. Va anunt ca vor mai pleca multe nume din PSD, avem destule semne in acest sens. Cu totii au realizat ca prabusirea PSD in sondaje nu mai poate fi oprita si ca partidul se indreapta cu pasi rapizi spre o disolutie totala. Cu Dragnea la conducere, orice reforma interna este imposibila.

Expansiunea mediocritatii PSD e demonstrata ca prisosinta de managementul guvernamental extrem, extrem de slab si de problematic. Semnalele din economie sunt negative, urmeaza vremuri grele. O dovada evidenta a managementului defectuos rezida in faptul ca puterea PSD-ALDE este incapabila sa depuna bugetul national si sa-l treaca prin plenul reunit. In realitate, PSD este incapabil sa gandeasca un buget realist – acesta este primul lucru pe care o guvernare responsabila ar fi trebuit sa-l faca, si asta in urma cu cateva luni.

Pe de alta parte, dezbinarea toata a opozitiei reprezinta o problema. Dialogul nu exista, desi fortele din opozitie trebuie sa colaboreze pentru a contracara mediocritatea, abuzurile si derapajele PSD. Urmeaza un an foarte greu, iar PSD plateste din greu ‘formatori de opinie’ tocmai pentru a deturna opinia publica de la realitatile expuse mai sus, dar si de la multe, multe altele, pe care nu este locul sa le dezvolt aici”, a declarat Ioan Rus pentru Podul.ro.

Mai mult despre: ,

Comentarii: