Iohannis a semnat decretul, Marcel Bolos a devenit noul ministru al Cercetarii si Digitalizarii

politica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind numirea lui Marcel Bolos in functia de ministru al Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, a informat Administratia Prezidentiala.

Potrivit sursei citate, ceremonia de depunere a juramantului de investitura in functia de ministru de catre Marcel Bolos va avea loc, vineri, la ora 14,00, la Palatul Cotroceni.

„La data publicarii prezentului decret in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, inceteaza efectele Decretului nr. 1311/2021 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1201 din 17 decembrie 2021”, mai arata Administratia Prezidentiala.

Nominalizarea lui Marcel Bolos pentru functia de ministru al Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii a fost validata, joi, de Biroul Politic National al PNL.

Pe 15 decembrie, Florin Roman a demisionat din functia de ministru al Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, iar pe 17 decembrie presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat interimar pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: