Iohannis a spulberat intregul Guvern PSD-ALDE printr-o singura replica adresata lui Dragnea, dupa depunerea juramantului

politica

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa ii ofere o replica taioasa lui Liviu Dragnea dupa ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministri.

„Domnule presedinte Dragnea, aflaram de la televizor ca sunteti singurul care cunoaste programul de guvernare din scoarta in scoarta. Va rog eu frumos, invatati-i si pe ei”, i-a transmis presedintele lui Dragnea.

Iohannis a lansat, imediat dupa ce ministrii au depus juramantul, un avertisment la adresa membrilor noului guvern. „Sper ca intr-o zi sa-mi explicati cum veti face in asa fel incat sa va incadrati intr-un deficit bugetar de 3%, sa cresteti salariile, sa scadeti impozitul, TVA si multe alte lucruri. Eu imi doresc sa faceti aceste chestiuni”, a spus seful statului.

„E extrem de important ca dupa ce cresteti toate salariile scadeti toate taxele si impozitele, sa ne gasim totusi intr-o zona a sustenabilitatii, sa avem o datorie publica rezonabila, un deficit daca se poate sub 3%, si foarte foarte important, cu toate aceste masuri pe care le aveti indeplini sa aveti va rog grija ca economia Romaniei sa creasca”, a mai subliniat presedintele.

Citeste si: Lui Dragnea i-au ramas glumitele in gat, dupa replica ucigatoare primita la Cotroceni. Ce mesaj furios ii transmite acum lui Iohannis

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: