Iohannis a spulberat intregul Guvern PSD-ALDE printr-o singura replica adresata lui Dragnea, dupa depunerea juramantului

politica

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa ii ofere o replica taioasa lui Liviu Dragnea dupa ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministri.

„Domnule presedinte Dragnea, aflaram de la televizor ca sunteti singurul care cunoaste programul de guvernare din scoarta in scoarta. Va rog eu frumos, invatati-i si pe ei”, i-a transmis presedintele lui Dragnea.

Iohannis a lansat, imediat dupa ce ministrii au depus juramantul, un avertisment la adresa membrilor noului guvern. „Sper ca intr-o zi sa-mi explicati cum veti face in asa fel incat sa va incadrati intr-un deficit bugetar de 3%, sa cresteti salariile, sa scadeti impozitul, TVA si multe alte lucruri. Eu imi doresc sa faceti aceste chestiuni”, a spus seful statului.

„E extrem de important ca dupa ce cresteti toate salariile scadeti toate taxele si impozitele, sa ne gasim totusi intr-o zona a sustenabilitatii, sa avem o datorie publica rezonabila, un deficit daca se poate sub 3%, si foarte foarte important, cu toate aceste masuri pe care le aveti indeplini sa aveti va rog grija ca economia Romaniei sa creasca”, a mai subliniat presedintele.

Citeste si: Lui Dragnea i-au ramas glumitele in gat, dupa replica ucigatoare primita la Cotroceni. Ce mesaj furios ii transmite acum lui Iohannis

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: