Iohannis, actiune in forta pentru anihilarea totala a noilor legi ale justitiei. Partidele parlamentare sunt convocate la Cotroceni

politica

Presa pesedista anunta ca presedintele Iohannis va convoca, saptamana viitoare, partidele parlamentare la Cotroceni pentru consultari in legatura cu noile legi ale justitiei.

„Potrivit unor surse politice, presedintele Klaus Iohannis intentioneaza sa convoace, saptamana viitoare, partidele parlamentare la consultari pe Legile Justitiei”, anunta Antena 3 si stiripesurse.ro, site detinut de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa.

Reforma privind legislatia penala din Romania slabeste lupta impotriva coruptiei si a altor infractiuni grave, afirma Comisia de la Venetia in opinia adoptata vineri. Tot vineri a fost adoptata cu unele amendamente opinia preliminara din iulie referitoare la legile justitiei.

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat dupa opinia critica a Comisiei de la Venetia privind codurile penale si legile justitiei, ca ministrul Justitiei si-a compromis definitiv credibilitatea acesta fiind un motiv intemeiat pentru a-si prezenta demisia din functie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: