Iohannis, la finalul campaniei: „Am reusit sa scap tara de PSD! 90% dintre romanii pe care i-am intalnit mi-au cerut acest lucru”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la o intalnire electorala in Ramnicu-Valcea, ca a reusit sa sa „scape tara de PSD”, asa cum i-au cerut 90% dintre romanii pe care i-a intalnit prin tara.

Principalele declaratii:

– Intreaba unii, de ce mai tot vorbiti de PSD. Trebuie, pentru ca din pacate a condus Romania in cei mai multi dintre cei 30 de ani de traznitie. A facut mult rau Romaniei

– Pesedistii au vrut sa franga calitatea democratica a Romaniei, sa acapareze tot sistemul de justitie, sa il politizeze. Au finalizat cu un atac fizic impotriva romanilor, in acel 10 august, mare rusine.

– Am mers mult prin tara, ii cunosc pe romani foarte bine, nu cum ma acuza unii acum ca nu merg. Stiti ce mi-au spus cel mai des romanii? Am facut ce mi-au cerut, cam 90% dintre romani mi-au spus: Domnule presedinte, sa ne scapati de PSD! Am reusit!

– PSD ramane un adversar redutabil, pentru a scapa Romania de pesedism este nevoie sa-i convingeti pe romani sa mearga la vot

– Acum la final, va spun ceva ce nu am sopus niciodata in campanie. Dati votul vostru opentru un concept, pebtru viitorul Romaniei, pentru un concept care se numeste „Romania normala”.

Mai mult despre:

Comentarii: