politica

Iohannis anihileaza propaganda PSD. Presedintele anunta o intalnire cu jurnalistii

PNL anunta ca presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri seara, incepand cu ora 18.00, o conferinta de presa la sediul central al partidului. Pe fondul dezbaterilor intense privind refuzul de a participa la o dezbatare cu Dancila, Iohannis a declarat marti ca va „dialoga direct” cu oamenii si cu jurnalistii.

„Asa cum am spus, imi doresc sa prezint proiectul meu pentru Romania Normala printr-un dialog direct si deschis cu cetatenii si cu reprezentantii mass-media. Va invit in aceasta seara, incepand cu orele 18:00, sa urmariti live pe Facebook intalnirea cu jurnalistii pe care o voi avea in cadrul unei conferinte de presa”, a scris Iohannis pe Facebook cu putin timp inainte de ora 18.00.

„Vreau sa fie foarte clar: voi dialoga direct in perioada urmatoare cu cetatenii, cu jurnalistii, cu societatea civila, voi continua sa merg prin tara, sa ma intalnesc cu oamenii si voi explica tuturor care este proiectul meu. Romania normala devine realitate doar prin solidaritate si unitate, cu sustinerea majoritatii romanilor.

Nu poate exista insa nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a calcat in picioare statul de drept, care a vrut ca Romania sa deraieze de la parcursul sau european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimeaza democratia, dupa ce a sfidat sistematic valorile si principiile democratice, care i-a umilit pe romani, care s-a facut scut in fata coruptilor si penalilor in toti acesti ani. Nu trebuie sa uitam nicio clipa cine este PSD si care este pericolul pe care il reprezinta pentru viitorul Romaniei, oricat ar vrea acum sa fuga de responsabilitate si sa incerce sa ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”, a afirmat Iohannis, marti, pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Recent Posts

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

43 de minute ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

O oră ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

2 ore ago

Nicusor Dan locuieste cu chirie in Bucuresti. Sotia, din Vaslui, vrea sa aiba casa lor, insa „n-am avut nici bani, nici timp sa cautam o casa”

Primarul general Nicusor Dan, care locuieste cu chirie in Bucuresti, sustine ca nu are ca…

38 de minute ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

2 ore ago

Suedia, „la un nivel de teroare de patru din cinci”. 100.000 de vizitatori, la Malmo, pentru Eurovision

Suedia se pregateste pentru Eurovision cu masuri de securitate sporite. Tara se afla deja in…

2 ore ago