Iohannis anunta ca sabotajul PSD nu a reusit: „Am reusit sa avem un Summit excelent in ciuda dificultatilor noastre de politica interna”

news

Presedintele Klaus Iohannis a tinutun discurs la finalul Sumitului Initiativa celor Trei Mari de la Cotroceni, alaturi de presedintele Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, prim-ministrul Poloniei, Mateusz Morawiecki, si Rick Perry, Secretarul Energiei al SUA.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca Summitul Initiativei celor Trei Mari a fost „excelent, in ciuda dificultatilor noastre de politica interna”.

„Asumarea de catre Romania a organizarii (Summitului Initiativei celor Trei Mari – n.r.) a avut ca argument principal potentialul de a se adresa nevoii reale a celor 12 state participante de dezvoltare economica si interconectare regionala.”, a declarat marti, la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa comuna alaturi de presedintele Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, premierul Poloniei, Mateusz Morawiecki si Secretarul pentru Energie al SUA, Rich Perry.

Seful statului a adaugat ca reuniunea a avut „rezultate palpabile”.

„A fost o reuniune de succes, cu rezultate palpabile. Ma bucur ca am reusit sa avem un Summit excelent in ciuda dificultatilor noastre de politica interna, in beneficiul Romaniei, al cetatenilor si a dezvoltarii economice”, a precizat seful statului, citat de Mediafax.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: