Iohannis are un nou mesaj transant pentru Dragnea si Tariceanu, care sunt tot mai disperati: „Chiar daca nu s-au impacat cu acest gand, Romania dispune de resursele necesare”

news

Romania este o tara stabila, cu o democratie din ce in ce mai consolidata, in care lupta anticoruptie este dusa cu determinare, chiar daca „unii politicieni inca nu s-au impacat cu acest gand”, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis.

„Afirm fara retineri ca Romania este o tara stabila si sigura atat pentru cetatenii sai, cat si pentru partenerii nostri internationali. In aproape trei decenii de la caderea comunismului, am devenit membri importanti ai Uniunii Europene si ai NATO, iar astazi suntem un furnizor de securitate si stabilitate in regiune. Mai mult, Romania este o tara cu o economie in expansiune, care devine un pol de atractie pentru multi investitori romani si straini. Avem o democratie din ce in ce mai consolidata, cu o lupta anticoruptie pe care o ducem cu determinare si cu rezultate foarte bune, chiar daca unii politicieni inca nu s-au impacat cu acest gand„, a spus seful statului, la evenimentul „United Way Roundtable On Philanthropy”, care se desfasoara la Bucuresti.

El a subliniat ca eliminarea flagelului coruptiei este o conditie esentiala pentru a construi o „societate dreapta, cu o distributie echitabila a resurselor intre cetatenii sai”.

„Nu vreau sa intru prea mult in detalii, dar am tinut sa mentionez aceste chestiuni pentru ca Romania dispune de resursele necesare pentru a deveni un stat mai puternic si mai prosper”, a adaugat Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: