Iohannis avertizeaza: „Protestele pentru paduri sunt pe cale de a fi DETURNATE”

news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi dimineata, ca demersul onest si bineintentionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD.

Presedintele Klaus Iohannis a facut aceste declaratii pe Aeroportul Henri Coanda, la plecarea intr-o vizita oficiala de trei zile in Italia.

Intrebat cum comenteaza cererea premierului din sedinta de Guvern de a gasi o solutie juridica pentru interzicerea exportului de masa lemnoasa, pe o perioada limitata, Iohannis a spus ca Ponta i-a adus la cunostinta aceasta intentie, dar nu a comentat-o pentru ca nu este specialist in domeniu si nu poate pe moment sa evalueze impactul economic.

Presedintele a subliniat insa ca daca aceasta masura sau o alta masura duce la salvarea padurilor din Romania, atunci este de acord.

”Si ca tot a venit vorba de paduri, am impresia ca demerusl onest si bineintentionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD”, a adaugat seful statului.

Guvernul intentioneaza sa interzica, pe o perioada limitata, exporturile de orice fel de masa lemnoasa, procedura fiind deja pregatita printr-un proiect de Ordonanta de Urgenta care a fost insa blocat in discutii la Ministerul Justitiei, a anuntat premierul Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: