Iohannis cere voalat romanilor sa nu voteze PSD: „Uitati-va la partidul din care provine candidatul”

politica

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut, joi, romanilor sa fie atenti cum voteaza, sa aiba in vedere mai multe criterii: candidatii sa nu fie certati cu legea si sa provina din partide care s-au reformat dupa tragedia din Colectiv.

„”Incepe campania electorala pentru alegerile locale. Alegem primarul localitatii in care traim, alegem consiliul local si pe cel judetean. Aceste alegeri sunt foarte importante. Uitati-va bine la candidati, daca preferatul dvs. e un om integru, sa nu fie certat cu legea, sa fie un bun gospodar. El va raspunde de gospodarirea localitatii in care traiti. Uitati-va daca sunt oameni seriosi, daca cunosc problemele localitatii, daca vin cu solutii, uitati-va la echipa sa.

E important din ce partid vin candidatii. O sa spuna unii ca toate partidele sunt la fel. Nu e asa, nu toate sunt la fel. Unii au luat in serios procesul de reforma interna, altii doar mimeaza reforma. E important partidul din care provine candidatul. Candidatilor le spun sa faca o campanie curata. Vorbiti cu oamenii, aflati care sunt problemele lor, veniti cu solutii.

Autoritatilor le spun sa isi faca datoria, sa organizeze alegerile impecabil. Urmariti campania electorala, mergeti la adunarile electorale, puneti intrebari incomode, apoi mergeti la vot. Din 4 in 4 ani, destinul localitatii e in votul dvs. Exercitati-va acest vot!””, este apelul lui Klaus Iohannis, lansat intr-o conferinta de presa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: