Iohannis-Ciolos, parteneriatul care va curata Romania de PSD. Ciolos, anunt in premiera: „Am avut intalniri cu presedintele”

politica

Fostul premier Dacian Ciolos a anunta, marti, ca a avut mai multe „intalniri informale” cu presedintele Klaus Iohannis. Cea mai recenta intalnire cu presedintele a fost in urma cu cateva saptamani, la inceputul acestui an,.

Intrebat de jurnalisti care a fost scopul intalnirilor, Ciolos a raspuns ca au discutat despre situatia politica si economica din tara si despre presedintia romana la Consiliul UE. „Sunt discutii de bun simt intre oameni care se cunosc si impartasesc valori comune“, a spus Ciolos.

„Am discutat despre situatia economica, politica din tara. A vrut sa stie dl presedinte cum vedem si noi lucrurile. Am discutat despre situatia presedintiei UE. A fost o discutie informala. Sunt discutii cum am tot avut, am ramas in relatii bune dupa ce mi-am terminat mandatul si sunt discutii de bun-simt intre oameni care se cunosc si impartasesc valori comune. Tema alegerilor prezidentiale nu a fost prezenta. (…) Ideea ca eu sunt in coflict cu dl presedinte Iohannis foloseste probabil cuiva, dar nu celor care vor sa mearga lucrurile bine in Romania“, a detaliat fostul premier.

Ciolos a mentionat ca are legaturi bune si cu lideri ai PNL, cu toate ca este atacat de anumiti liberali pe canalele de propaganda ale PSD.

„Eu am mai avut contacte informale si cu lideri din PNL, si cu presedintele Iohannis si vom continua cu aceeasi abordare de deschidere”, a adaugat Ciolos.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: