Iohannis da semnalul alungarii lui Dragnea si Dancila, dupa raportul MCV: „Politicienii din Parlament sa actioneze odata”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie transanta, marti, in urma adoptarii Rezolutiei PE si prezentarii Raportului MCV.

Principalele declaratii:

– Si in rezolutia PE si in Raportul MCV apar cam aceleasi lucruri. Romanii dorim sa fim europeni, sa construim o democratie solida, transparenta. Din nefericire, acest accident al democratiei, guvernarea Dragnea-Dancila, are alte idei si incearca sa traga tara inapoi.

– Aceste lucruri ne aduc deservicii majore. Trebuie sa observam can de exemplu Dragnea, ca sa folosesc o expresie din Caragiale, ‘si dai si lupta’, cara calize. Partea proasta este ca se lupta cu Romania.

– Despre doamna premier nu as spune ca se lupta, tara arde si doamna premier se ascunde in Arabia.

– Este foarte ingrijorator si aceste lucruri trebuie sa dea de gandit.

– Observam cu totii ca acesti guvernanti se fac ca ploua, au alte preocupari. Singurul obiectiv al acestei guvernari este sa-l scape pe Dragnea de inchisoare si de dosare. Nu-i mai intrereseaza nici Europa, nici romanii, este foarte trist.

– Au sters cu buretele tot efortul si tot rezultatul din cei 11 ani de cand am aderat la UE. Iata ca acest accident al democratiei romanesti a reusit sa anuleze aceste rezultate.

– Politicienii din Parlament sa traga concluziile de rigoare si sa actioneze odata

Mai mult despre: , ,

Comentarii: