Iohannis, declaratii de la Sibiu privind criza de la Bucuresti. Avertisment pentru liderii PSD: „Numai de asta nu am avut nevoie”

politica

Prezent sambata la Sibiu, presedintele Klaus Iohannis le-a cerut liderilor PSD sa rezolve „cat mai repede” criza in are au aruncat Romania.

„Legat de situatia politica actuala pot sa spun asa: numai de asta nu am avut nevoie. Si am solicitat PSD-ului, pe toate caile de comunicare, sa termine repede aceasta criza si sa mergem mai departe. E pacat. Avem deschidere in lume. Ati vazut, in SUA am fost foarte bine primiti. Avem deschidere mare in Europa. Ce ne mai lipseste este un guvern stabil. Sper sa se rezolve repede”, a declarat sambata, la Sibiu, Klaus Iohannis.

Intrebat daca, in opinia sa motiunea de cenzura a social-democratilor va trece, seful statului a replicat: „Este treaba lor cum o fac. Nu stau eu sa dau lectii PSD-ului. Este un partid mare si sper sa isi rezolve problema foarte, foarte repede.”

Presedintele Klaus Iohannis se afla la Sibiu, impreuna cu premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, pentru a sarbatori un deceniu de capitala culturala europeana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: