Iohannis, noi declaratii despre criza politica. El repara la Bruxelles ce a stricat Dragnea in tara: „E important sa spun partenerilor de discutii ca suntem o tara stabila”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca a discutat cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, despre situatia politica de la Bucuresti, asigurandu-l ca „Romania este stabila”.

Presedintele Iohannis s-a intalnit cu omologul francez, vineri dimineata, in marja Consiliului European de la Bruxelles.

Intrebat daca a discutat cu Macron despre situatia politica de la Bucuresti, Iohannis a raspuns: „Foarte pe scurt. Eu ii asigur pe toti cu care ma intalnesc ca Romania este stabila si, chiar daca in momentul de fata se lucreaza la formarea unui nou Guvern, nu afecteaza procesele in care este implicata Romania”.

De asemenea, chestionat daca a primit intrebari legate de stabilitatea din tara, seful statului a precizat: „Aceste teme le abordez de la mine, fiindca e important sa spun partenerilor de discutii ca suntem o tara stabila, nu e o problema daca se schimba Guvernul”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: