Iohannis, discurs puternic inainte de alegeri. Avertizeaza ca penalii pot reveni la putere: „Lupta trebuie sa continue in forta”

politica

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat, vineri, pe romani sa mearga vot. „Coruptia inseamna saracie, stagnare, dispret pentru cetateni, pentru lege. Coruptia ucide”, a adus aminte Iohannis.

„Am ajuns la finalul campaniei electorale si in acest moment mesajul cel mai important pe care vreau sa il dau romanilor este unul clar si simplu: dragi romani, mergeti la vot! Mergeti la vot si nu lasati pe altul sa hotarasca in locul vostru ce se intampla cu Romania noastra. Indiferent daca aveti o optiune sau nu, mergeti la vot”, a spus seful statului, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni.

„Coruptia inseamna saracie, stagnare, dispret pentru cetateni, pentru lege. Coruptia ucide. De aceea imi doresc o Romania fara coruptie. De aceea am spus de fiecare data ca eu sprijin lupta anticoruptie. De aceea cred ca e foarte important sa continue in forta lupta anticoruptie

Apreciez in mod deosebit activitatea DNA si a celor care si-au facut datoria pentru ca Romania sa nu mai figureze pe lista tarilor corupte . Lupta anticoruptie trebuie sa continue pana cand respectarea lege si corectitudinea devin normalitate, pana construim o societate care nu mai tolereaza coruptia. Cred ca suntem pe drumul cel bun dar e important sa continuam. Ca sa continuam bine e nevoie sa votam”, a mai spus presedintele.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: