Iohannis era bine informat. Iata ce „intelegeri a facut domnul Dragnea cu evreii”, joi s-a semnat contractul cu o importanta firma de armament din Israel

news

Firma israeliana Rafael Advanced Defense Systems a semnat joi, la Bucuresti, un acord de cooperare cu Romaero, firma cu capital majoritar de stat, privind producerea si comercializarea catre Romania a sistemului de rachete Air Dome, anunta Times of Israel. Autoritatile romane nu au dat inca publicitatii nicio informatie despre acest contract.

Acordul a fost semnat, joi, la Bucuresti intre directorul general al Rafael Advanced Defense Systems, Yoav Har-Even (stanga), si directorul general al Romaero, Remus Vulpescu.

Acordul, a carui valoare nu a fost precizata, prevede si dezvoltarea unei versiuni navale a sistemului Iron Dome de aparare impotriva rachetelor cu raza scurta de actiune, a sistemului de telecomanda pentru armament Samson si a rachetelor tactice Spike.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a carui vizita in Israel impreuna cu Dancila a declansat un urias scandal in tara, a declarat recent ca el nu a facut „intelegeri secrete cu evreii”.

„Acea declaratie ca nu stie ce intelegeri secrete a facut Dragnea cu evreii… Eu nu fac intelegeri secrete cu nimeni. Nu l-am auzit sa se refere la protocoale secrete care scandalizeaza o tara intreaga. Eu nu fac intelegeri secrete cu nimeni. Eu stiu ca oficialitatile de la Ierusalim s-au simtit profund jignite. Dumneavoastra realizati grozavia acelor afirmatii?”, a afirmat liderul PSD.

Se estimeaza ca Rafael Advanced Defense Systems sa obtina un profit de cateva milioane de dolari, in urma acestui acord, transmite Realitatea TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: