Iohannis iese la BATAIE: „Ponta face politica externa de capul lui”. Ce spune despre actiunile deputatilor penali ai PSD

news

Presedintele Klaus Iohannis a lansat critici dure la adresa premierului Victor Ponta, o premiera in activitatea sa de la preluarea mandatului. Iohannis a atacat implementarea cardului de sanatate si implicarea lui Ponta in politica externa.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Guvernul a pregatit prost implementarea programului privind cardul de sanatate, el mentionand ca a vazut mii de oameni care stau la cozi si ca este „un scandal public”.

„E o problema reala, Guvernul a pregatit prost implementarea”, a spus Iohannis, mentionand ca a vazut mii de oameni care stau la cozi.

Presedintele s-a aratat indignat ca premierul nu l-a consultat inainte de a face turneul in tarile arabe.

„Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine in prealabil vizita pe care a facut-o in statele din Arabia. M-a informat dupa ce a revenit ca a fost acolo si a avut niste discutii senzationale. Nu stim exact despre ce, dar se pare ca au fost foarte bune. E o metoda inedita de a face politica externa – fiecare de capul lui. Dar, probabil, asa a inteles domnul Victor Ponta ca se face politica externa”, a declarat Klaus Iohannis.

De asemenea, presedintele s-a aratat nemultumit de schimbarile initiate de parlamentari ai PSD la Codul penal si Codul de procedura penala.

„Lupta anticoruptie trebuie sa continue cu toata forta. Aceste modificari propuse sunt neavenite, am o parere foarte proasta. Si altii au nemultumiri pe care le-au exprimat in spatiul public”, a declarat Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: