Iohannis ii strica planurile lui Dragnea privind referendumul pentru „familia traditionala”. Anuntul de la Blaj al presedintelui

politica

Klaus Iohannis a anuntat, sambata, la Blaj ca va trimite Curtii Constitutionale legea privind organizarea referendumului.

„Nu sunt multumit cu anumite aspecte care apar in aceasta lege si o voi trimite Curtii Constitutionale”, a declarat presedintele.

Liviu Dragnea, a anuntat, luni, ca nu se poate vorbi in acest moment despre organizarea unui miting de sustinere a familiei traditionale sau de organizarea unui referendum pentru ca legea Referendumului nu este promulgata.

„Suntem in aceeasi situatie foarte clara, adica neavand legea referendumului promulgata, nu putem discuta de un calendar de actiuni pentru ca nu avem momentul zero. Nu avem momentul respectiv. Discutia a ramas, avem doar problema datei. Se poate spune absolut orice. Ne mentinem in continuare sutinerea pentru Referendum. In ceea ce priveste comunitatatea LGTB, trebuie gasita formula legala prin care parteneriatul civil sa fie legiferat. Trebuie legiferat clar situatia familiilor monoparentale”, a spus Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: