Iohannis il spulbera pe Tariceanu cu o singura replica inspirata, dupa ce seful Senatului l-a numit „penal sadea”

politica

Presedintele Klaus Iohannis i-a replicat lui Calin Popescu Tariceanu, care l-a numit joi un „penal sadea”, ca „hotul striga hotii” si ca avem de-a face cu o „coalitie antijustitie formata din cativa penali calebri” care „incearca sa isi spele imaginea”.

„Hotul striga hotii”, a replicat Klaus Iohannis, intrebat de ziaristi cum comenteaza declaratiile lui Tariceanu legate de problemele cu justitia pe care le-ar fi avut presedintele.

„Eu, Klaus Iohannis, nu am fost niciodata in nicio calitate urmarit penal. Aceasta coalitie antijustitie formata de cativa penali celebri incearca sa isi spele imaginea arucand astfel de lucruri in spatiul public”, a adaugat seful statului, subliniind ca ramane la pararea sa: „cei cu dosare nu au ce cauta in varful politicii”.

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, comentand afirmatiile lui Klaus Iohannis potrivit carora cei cu probleme in Justitie nu ar trebui sa candideze, ca presedintele este „penal sadea”, el sustinand ca seful statului ca a intrat in alegeri cu probleme in Justitie si a fost condamnat, facand trimitere la litigiile pe care le are in legatura cu imobilele din Sibiu, scrie Mediafax.

„Din ce stiu eu in Romania exista numai doua categorii: cei care sunt nevinovati si cei asupra carora instanta a stabilit printr-o decizie definitiva vinovatia. Asadar cred ca in Romania asa cum si pentru presedintele Iohannis a functionat prezumptia de nevinovatie trebuie sa functioneze pentru toata lumea”, a afirmat Tariceanu, dupa ce i s-a cerut sa comenteze declaratiile presedintelui Iohannis, care a subliniat ca cei cu probleme penale nu ar trebui sa fie la conducerea partidelor si sa intre in alegeri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: