Iohannis intareste, ca Dragnea sa nu mai aiba dubii: „Guvernul trebuie sa explice. L-am chemat miercuri, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Sorin Grindeanu”

politica

Dupa ce purtatorul de cuvant al Presedintiei a anuntat ca Iohannis ii cere explicatii lui Grindeanu, presedintele a publicat si el un mesaj in acest sens pe Facebook. Anterior, Ciorbea si Dragnea au incercat sa o ironizeze pe Madalina Dobrovolschi.

„Guvernul trebuie sa explice cum va gestiona efectele masurilor pe care le-a adoptat saptamana trecuta si care este impactul lor asupra bugetului. In acest sens, l-am chemat miercuri, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Sorin Grindeanu, impreuna cu ministrul de Finante. Discutia este una necesara pentru ca exista foarte multe ingrijorari privind modul in care aceste decizii ar putea afecta economia”, spune Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Zilele trecute, Victor Ciornea a pus la indoiala ca declaratiile Madalinei Dobrovolschi ar reprezenta pozitia oficiala a Presedintiei, iar Liviu Dragnea a avut o pozitie similara. „Am vazut doua presiuni nepermise din partea Administratiei Prezidentiale — daca doamna (Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al presedintelui — n.r.) a vorbit serios, daca a vorbit in numele Administratiei, sa nu se fi trezit vorbind singura”, spunea Dragnea ironic.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: