Iohannis intervine in scandalul Marian Munteanu. Precizarile presedintelui

politica

Administratia Prezidentiala a reactionat, vineri, in cazul nominalizarii lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei, precizand ca presedintele Klaus Iohannis nu a propus, nu a sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura acestuia.

„Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis nu a propus, nu a sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura domnului Marian Munteanu. Drept urmare, nu este implicat in niciun fel in aceasta nominalizare. Decizia sustinerii domnului Munteanu apartine exclusiv conducerii PNL in urma evaluarilor interne”, a precizat, vineri, Administratia Prezidentiala, potrivit news.ro.

Marian Munteanu a fost desemnat, marti, drept candidat al PNL pentru Primaria Generala.

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, ca l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis despre desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al partidului la Primaria Capitalei.

„Si eu, si domnul copresedinte Vasile Blaga l-am informat pe domnul presedinte despre candidatul la Primarie, dar domnia sa nu este factor de decizie”, a spus Gorghiu, la TVR 1.

Referitor la desemnarea lui Munteanu pentru Primaria Capitalei, Gorghiu a spus ca PNL a facut aceeasi „greseala” si cu Klaus Iohannis.

„Aceasta «greseala» fericita am mai facut-o si la prezidentiale. Un om cu profil tehnocrat, un om care nu avea radacini in Partidul National Liberal, Klaus Iohannis, a fost luat, introdus in Partidul National Liberal si, in foarte scurt timp, a ajuns nu doar presedintele interimar al partidului, ci si presedintele Romaniei. Tocmai pentru ca avea un profil de om potrivit pentru administratie, respectiv pentru Presedintie”, a spus Gorghiu.

Marian Munteanu este al treilea candidat propus de PNL la Primaria Capitalei, dupa Cristian Busoi si Ludovic Orban.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: