Iohannis intra in arena: „Unele partide atrag PENALII ca magnetul”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca nu indeamna populatia sa voteze cu un anumit partid, dar ca se implica in ”constientizarea nevoii de reforma” si ”in clarificari”, mentionand ca ”nu este niciun partid foarte bine reformat sau foarte deschis”, dar ”se vede cu ochiul liber ca sunt unii care au eliminat din discutie penalii si unii care ii atrag ca magnetul”.

”Se vede destul de bine, eu ma implic in constientizarea nevoii de reforma, de politica curata, transparenta, dar nu cred ca ma vedeti pe mine spunand: votati acest partid. Eu vreau sa particip in clarificari”, a declarat presedintele Klaus Iohannis, marti, intrebat de jurnalisti daca se implica in campania electorala.

Klaus Iohannis a mentionat ca nu exista ”niciun partid foarte bine reformat”, dar ca unele ”se straduiesc”, in timp ce altele atrag penalii ”ca magentul”.

”Nu este niciun partid foarte bine reformat sau foarte deschis, dar exista partide care au inteles ca este nevoie de reformare, care se straduiesc. Se vede cu ochiul liber ca sunt unii care au eliminat din discutie penalii si unii care ii atrag ca magnetul. (…) Cred ca putem sa vedem foarte usor care sunt partidele care chiar vreau sa se reformeze si care sunt partidele pe care nu le intereseaza absolut deloc sa se reformeze, nu le intereseaza absolut deloc ce isi doresc romanii”, a declarat Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a facut, marti, o vizita la centrala nuclearelectrica de la Cernavoda, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la deschiderea primului reactor nuclear.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: