Iohannis intra in ring si il face KNOCKOUT pe Tariceanu. Replica taioasa a presedintelui

politica

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu nu este preocupat de independenta justitiei, ci de urmareste sa scape de ea, raspunzand astfel la o intrebare privind cererea lui Tariceanu ca presedintele sa publice stenogramele discutiilor purtate cu procurorul general si procurorul-sef al DNA.

„Este foarte interesant – vorbim de domnul Tariceanu, cel care a fost urmarit penal pentru minicuna, chiar dat in judecata pentru minciuna penala. Cred ca e aceeasi persoana care acum cativa ani scria biletele „draga Traian” ca sa intervina pentru un prieten nu cred ca este preocupat chiar de independenta justitiei, cred ca se preface si urmareste de fapt sa scape de justitie”, a afirmat seful statului, raspunzand unei intrebari din partea jurnalistilor.

Tariceanu a declarat miercuri ca interventiile publice ale presedintelui Klaus Iohannis din aceste zile pe langa conducatorii Ministerului Public demonstreaza ‘implicarea sa fatisa si anticonstitutionala in stirbirea justitiei’.

Tariceanu a cerut publicarea stenogramelor discutiilor purtate de seful statului cu cei doi responsabili din Ministerul Public. „Credem ca declaratiile date publicitatii pana in prezent de presedintele Iohannis, de procurorul-general si de procurorul-sef al DNA pe temele amintite sunt insuficiente”, a explicat liderul ALDE, potrivit unui comunicat al partidului.

El a sustinut ca opinia publica are dreptul sa cunoasca „intregul adevar”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: