Iohannis, invingator categoric chiar si intr-un sondaj al PSD. O buna parte dintre pesedisti il voteaza pe Iohannis

politica

PSD a realizat un sondaj online, la care au raspuns peste 5.000 de oameni, in care Klaus Iohannis se situeaza pe primul loc, informeaza Digi24. Astfel, Iohannis are in sondajul PSD putin peste 30% din voturi, in timp ce presedintele PSD este la opt procente in spate.

Presedintele Klaus Iohannis este marele favorit pentru un nou mandat intr-un sondaj online initiat chiar de PSD. Daca duminica viitoare ar fi alegeri, actualul sef al statului ar primi 32% din voturi. In ceea ce o priveste pe Viorica Dancila, liderul PSD ar intra in turul al doilea cu Klaus Iohannis.

Pe locul al treilea in clasament este Theodor Paleologu, cu 12 procente, urmat imediat de liderul USR, Dan Barna.

Candidatul independent sustinut de ALDE si Pro Romania, Mircea Diaconu, ar aduna doar 7% din voturi, in timp ce umanista Ramona Ioana Bruynseels ar fi votata de numai 6% dintre alegatori.

Cu cele mai mici procente in sondaj sunt cotati Alexandru Cumpanasu, Kelemen Hunor si Viorel Catarama, ultimii doi cu aproape 1% din voturi.

Viorica Dancila isi va prezenta programul de prezidentiabil sambata, la Romexpo, in prezenta a 10.000 de persoane. Evenimentul e programat la trei zile dupa ce va fi votata motiunea de cenzura la adresa Guvernului.

Mai mult despre: ,


Comentarii: