Iohannis, ironie taioasa fata de intentiile lui Dragnea de a declansa doua referendumuri: „Se comporta ca la gradinita”

news

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca PSD si liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, s-au comportat „ca la gradinita” in chestiunea declansarii referendumului pe tema modificarilor la legislatia penala.

„PSD si Dragnea s-au comportat ca la gradinita: ‘Vin cu tata, vin si eu cu tata, am eu un unchi si vin si eu cu un unchi mai tare'”, a spus seful statului, cu privire la reactiile PSD si ale lui Liviu Dragnea in chestiunea referendumului, informeaza Agerpres.

El a sustinut ca social-democratii se gandesc la suspendarea sa din functie de la data la care a devenit presedinte, dar ca nu crede in declansarea acestei proceduri.

Presedintele Iohannis a afirmat ca nu are informatii ca gratierea si amnistia vor fi promovate in zilele urmatoare prin OUG, adaugand si ca in prezent „cercul de decidenti in PSD s-a restrans foarte mult si tinde spre unu”.

Seful statului a apreciat si ca premierul Sorin Grindeanu este un om care intelege politica si cu care se poate discuta. Iohannis a precizat ca inainte de a prezida sedinta de Guvern de saptamana trecuta a avut o intrevedere cu premierul Grindeanu, pe care l-a intrebat daca nu ar fi politicos sa-l invite la aceasta reuniune daca tot a venit la Executiv.

Seful statului efectueaza o vizita oficiala de doua zile la Strasbourg.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: