Iohannis, ironie ucigatoare de ardelean, stie deja ce va anunta Dragnea, duminica seara: „Mare branza, va spune ca s-au pierdut alegerile”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca „marele anunt” de duminica al lui Liviu Dragnea va fi ca „au pierdut alegerile”. Seful PSD a spus ca pe 26 mai seara va anunta daca va candida la Presedintie din partea PSD.

Principalele declaratii:

– In 26 mai se voteaza la referendum si PSD-ului ii e frica de acest vot si incearca sa boicoteze acest vot.

– Activistii umbla peste tot in tara sa explice oamenilor ca acest referendum nu ar fi important. E jalnica aceasta incercare.

– Mai mult, a dat Dragnea ordin la CNA sa ignore referendumul. Prima data in istorie, CNA a refuzat sa acorde timpi de antena pentru referendum. Nici nu au vrut sa ia in discutie chestiunea. Mi-au spus sa ma descurc cu partidele. Auziti, ce obrpznicie. E jalnic

– Romanii nu trebuie sa se teama. Daca vor sa stie de ce voteaza, sa se uite la ce s-a intamplat in campanie, la Topoloveni, oameni arestati si dusi la politie. Targoviste fost oras inchis fiindca PSD a vrut sa isi faca campania electorala.

– Dreptul la vot e castigat de romani in decembrie 89. Romani, nu irositi dreptul la vot, mergeti, votati! nu va temeti, dreptul la vot este al vostru. Pe 26 mai puterea este la voi, mergeti si decideti, nu lasati pe altii, nu lasati PSD sa decida in locul vostru!

– Nu cred ca se va anunta mare branza duminica  seara, decat ca s-au pierdut alegerile. Atat ne mai lipseste, ca un infractor sa fie candidat la Presedintie

– Sunt convins ca rezultatele de duminica vor influenta scena politica interna.

– Intrebare: ati fi dispus sa numiti inca un premier de la PSD? PSD nu va primi inca o nominalizare de la mine. Alegerile vor schimba spatiul politic romanesc.

Comentarii: