Iohannis l-a pus la punct. „Pionul” PSD a sarit sa-l atace pe presedinte chiar la Cotroceni: „Ucide coruptia in aceasta perioada?”

politica

Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa si patron al site-ul stiripesurse.ro, a transferat in conferinta de presa a lui Iohannis temele de atac ale PSD. El l-a intrebat pe presedinte daca „coruptia ucide in aceasta perioada”.

„Inca de la inceput ati dat vina aproape in integralitate pe guvernarea anterioara. (…) Presa straina si presa romaneasca arata ca au fost probleme la achizitii, cel putin Washinftonm Post spunea ca in Romania a crescut coruptia.  Ucide coruptia in aceasta perioada? Pentru ca dosare nu am vazut in perioada aceasta, desi in unele parti ale achizitiilor au foist chestiuni strigatoare la cer”, a atacat Buble.

Iohannis i-a raspuns taios ca „nimeni nu va scapa nepedepsit”.

„Nimeni nu va scapa nepedepsit, care a incercat sa se imbogateasca prin coruptie pe seama epidemiei. In aceasta luna si jumatate au existat, posibil, exagerari, speculatii, ele vor fi gasite, vor fi depistate si cei vinovati vor plati. Aceste lucruri nu poti fi facute de parchete de pe o zi pe alta. Dar, aviz celor amatori, lucrurile se misca. Cu siguranta Parchetele vor veni la final cu toate datele relevante. Sa nu-si imagineze cineva ca Romania este tara nimanui. Avem domnia legii, acest lucru este foarte clar”, a raspuns Iohannis.

Vezi dialogul la finalul inregistrarii:

Site-ul stiripesurse.ro a fost nominalizat de doua ori de Grupul de Comunicare Strategica pentru difuzare de stiri false.

Citeste si: Comunicat al Guvernului, site-ul PSD-ist stiripesurse.ro publica informatii false: „Toate informatiile transmise ‘pe surse’ sunt false, prezentate in mod trunchiat si incorect”

Recent, europarlamentarul USR Clotilde Armand a dezvaluit ca stiripesurse.ro a incasat 50.000 de euro de la Primaria Sector 5, condusa de pesedistul Daniel Florea.

Citeste si: Clotilde Armand i-a prins: „Cum alimenteaza PSD fabrica de fake news din Romania din bani publici”

Mai mult despre: ,

Comentarii: