Iohannis, la cina cu Obama. Intre ce lideri de stat a fost asezat presedintele roman

politica

Klaus Iohannis a participat joi seara la cina oferita de presedintele SUA, Barack Obama, la Casa Alba. Presedintele a si postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare alaturi de liderul de la Casa Alba.

Barack Obama a oferit o cina la Casa Alba, in onoarea sefilor de delegatii prezenti la Summitul securitatii nucleare. La cina oferita de Obama, seful statului a stat intre presedintii Poloniei si Ucrainei.

original_washington_31_martie_2016_-_5

Klaus Iohannis va participa vineri la sesiunea de deschidere a summitului, la un dejun de lucru si la discutia pe baza unui scenariu pregatit de organizatori care consta in prezentarea, prin intermediul unui videoclip, a unui caz ipotetic de terorism nuclear — furtul de material nuclear sau radioactiv de catre actori nestatali si utilizarea partiala a acestuia. La finalul summitului, presedintele Iohannis va sustine o declaratie de presa.

Seful statului va prezenta, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala, un mesaj referitor la responsabilitate si la dorinta Romaniei de a fi un promotor al celor mai bune practici in domeniul securitatii nucleare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: