Iohannis, la MApN: „Securitatea nationala trebuie garantata cu orice pret. Repet, cu orice pret”

news

Presedintele Klaus Iohannis a participat, marti, si la ceremonia de predare-primire a mandatului de ministru al Apararii. Fostul ministru PSD, Gabriel Les, a fost si el prezent.

„Securitatea nationala trebuie garantata cu orice pret. Repet, cu orice pret. Toti trebuie sa garantam romanilor securitatea nationala. Nu este negociabila si nu are culoare politica.

Domnule ministru, stii foarte bine care sunt prioritatile Romaniei. Am inderere ca veti continau programele de inzestrare si instruire cu aliatii. Domnule premier, va solicit intregul sprijin pentru dl ministru Ciuca si pentru problemele legate de securitatea nationala”, a spus Iohannis in discursul sau.

„Garantez din partea Guvernului sustinerea dlui general Nicolae Ciuca in atingerea obiectivelor MApN, ne vom respecta angajamentul de alocare a 2% din PIB pentru aparare, garantez sprijin efectiv pentru tot ce este necesar si pentru toate eforturile. Succes domnule ministru, contati pe noi!”, a reactionat apoi premierul Orban.

Fostul ministru, Gabriel Les, a fost si el prezent. El a stat imbufnat in spatele noului ministru al invitatilor, Iohannis si Ludovic Orban.

Mai mult despre: ,

Comentarii: