Iohannis, la slujba de duminica in Sibiu. Presa PSD-ista o ataca pe Carmen Iohannis pentru felul in care s-a imbracat

politica

Presedintele Klaus Iohannis petrece wekend-ul la Sibiu, iar duminica a fost la biserica impreuna cu sotia sa, Carmen. Presa PSD-ista o ataca pe sotia presedintelui pentru felul in care a mers imbracata la biserica.

Sotii Iohannis au participat, duminica, la slujba de la ora 10.00 de la Biserica Romano-Catolica „Sfanta Treime” din Sibiu. Este aceeasi biserica pe care o frecventeaza familia Iohannis de ani de zile si la care presedintele mergea saptamanal, pe vremea cnd era primar al Sibiului, mentioneaza news.ro.

Iohannis nu a facut declaratii presei, doar le-a facut cu mana celor cateva persoane care s-au oprit in zona si l-au fotografiat.

Presa pesedista a sarit sa o atace pe Carmen Iohannis.

„Prima Doamna, Carmen Iohannis, nu s-a dezmintit nici de aceasta data in ceea ce priveste tinuta sa. A purtat o fusta pana deasupra genunchilor. Patru ofiteri SPP le-au asigurat paza celor 2”, scrie stiripesurse.ro.

Site-ul este detinut de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa. Tusa este buna prietena cu Firea si sefa a Departamentului Comunicare al PSD.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: