Iohannis, mesaj catre elevi in plina greva a profesorilor: „Invatati, invatati bine ca merita!”

politica

Presedintele Klaus Iohannis, fost profesor de fizica la liceul german Brukenthal din Sibiu, le-a spus, joi, mai multor elevi, care i-au cantat melodia „O lume minunata” in curtea bisericii evanghelice din comuna Cristian, ca merita sa invete bine la scoala, el declarandu-se impresionat de felul in care au interpretat cantecul.

„Foarte frumos! Ce ziceti? Facem o poza?”, le-a spus Klaus Iohannis elevilor care au cantat.

Elevii s-au fotografiat impreuna cu presedintele Klaus Iohannis si cel al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier.

Klaus Iohannis i-a intrebat pe copii in ce clasa sunt, dupa care le-a adresat indemnul sa invete bine. „Toti sunteti la scoala? Da? Impresionant! Va doresc numai bine! Invatati, invatati bine ca merita!”, le-a spus Iohannis copiilor.

Klaus Iohannis si Frank-Walter Steinmeier au vizitat, joi, Colegiul National Brukenthal, unde Iohannis a fost elev si profesor. Inainte, un grup de liceeni de la Colegiul National „Gheorghe Lazar” si diriginta lor, Carmen Iohannis s-au fotografiat cu cei doi presedinti. Carmen Iohannis a spus ca ea nu este in greva si ca nu face politica si ca a venit cu elevii ei, la cererea acestora.

„Vedeti ca pana si greva are ceva avantaje”, le-a spus, in gluma, presedintele Iohannis elevilor lui Carmen Iohannis, citat de Agerpres.

Carmen Iohannis a precizat ca a venit cu elevii sai sa-i intampine pe cei doi presedinti.

„Eu nu am venit aici politic, am venit impreuna cu clasa mea sa-i intampinam pe presedinti. Atat facem”, a spus Carmen Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis si omologul german Frank-Walter Steinmeier, aflat intr-o vizita de stat in Romania, au vizitat joi Sibiul. Programul celor doi oficiali a cuprins o vizita la primarie, o intalnire cu reprezentantii comunitatii germane si vizitarea Colegiului National „Samuel von Brukenthal” si a Bisericii evanghelice fortificate din comuna Cristian.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: