Iohannis, mesaj de Craciun adresat romanilor plecati la munca: „Sa nu va pierdeti SPERANTA”

actualitate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Craciun in care tine sa ii asigure pe romanii din strainatate ca nu trebuie sa isi „piarda speranta”.

„Nasterea Domnului este sarbatoarea pe care cu totii o asteptam cu bucurie, pentru a fi impreuna cu familia. Spiritul Craciunului consta in a-i simti alaturi pe toti cei dragi si a celebra generozitatea, buna intelegere si linistea”, a transmis presedintele Iohannis prin intermediul unui scurt clip.

„Cu atat mai mult, in aceste momente, suntem datori sa ni-i amintim pe cei neajutoriati, pe cei singuri, pe cei impovarati de boala sau de saracie si sa incercam sa le aducem putina alinare. Un gand special se indreapta si catre voi, romanii plecati la munca in strainatate, care va petreceti sfintele sarbatori departe de casa. Sunt copii care de Craciun nu stau la masa cu parintii, sunt parinti care resimt si mai dureros acum dorul de familia din tara. Va indemn sa nu va pierdeti speranta. Sunt increzator ca situatia Romaniei va continua sa se imbunatateasca de la an la an, iar cei care sunt nevoiti acum sa va castigati existenta peste hotare veti putea reveni acasa”, a adaugat seful statului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: