Iohannis, mesaj TAIOS dupa atacul lui Ponta: „Nu ma preocupa scrierile acestui domn”

politica

„Nu ma preocupa scrierile acestui domn”, a comentat Klaus Iohannis mesajul dur transmis de Victor Ponta pe Facebook, referitor la situatia din Republica Moldova.

Victor Ponta sustine ca in Republica Moldova este „haos total”, victoria fortelor pro-ruse fiind „o certitudine”, in conditiile in care Romania a reusit in ultimele luni sa exporte peste Prut „prostia, miopia si dezinteresul caracteristic de la Bucuresti”.

Citeste si: Atac FULMINANT al lui Ponta la adresa lui Iohannis: „Prostie, lasitate, TRADARE”

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca este alaturi de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in demersurile pe care acesta le face pentru a iesi din situatia complicata in care se afla tara vecina si a subliniat importanta pastrarii Republicii Moldova pe calea europeana.

Seful statului a precizat, dupa participarea la sesiunea solemna dedicata Zilei Culturii Nationale, ca ”acum putine zile” a vorbit la telefon cu presedintele Timofti despre situatia politica de la Chisinau.

”Sunt alaturi de presedintele Timofti in demersurile pe care le face pentru a iesi din aceasta situatie complicata. Am incredere in responsabilitatea clasei politice de la Chisinau ca va gasi calea cea mai buna pentru solutionarea crizei. Sper sa avem o solutie repede si buna”, a declarat presedintele. El s-a aratat convins ca se vor gasi solutii care ”sunt la fel de importante pentru noi, ca si pentru moldoveni, si anume solutii pentru pastrarea Republicii Moldova pe calea europeana”, avand in vedere ca ”acesta este lucrul care trebuie sa intereseze”.

”Este o situatie foarte complicata, sunt permanent informat si in contact cu actorii cei mai importanti de acolo”, a subliniat Klaus Iohannis. El nu a dorit sa comenteze pe marginea noii propuneri de premier a presedintelui Timofti pe motiv ca sunt chestiuni care trebuie sa se intample ca urmare a initiativei celor implicati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: