Iohannis, mult asteptata declaratie de presa privind solicitarea de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi

news

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, la ora 18.00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul vine in contextul in care este asteptata decizia sefului statului in legatura cu revocarea din functia de sef al DNA a Laurei Codruta Kovesi.

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie a.c., ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni (acces pentru reporterii si redactorii acreditati; oportunitati de imagine pentru cameramanul si fotograful oficiali; imaginile video vor fi difuzate presei acreditate prin sistemul unic de transmisie in direct)”, se arata in mesajul Administratiei Prezidentiale.

Procedura de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef DNA a fost initiata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe 22 februarie. Intr-o conferinta de presa, acesta a prezentat toate aspectele care stau la baza solicitarii de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi, raportul continand 20 de puncte in care sunt consemnate critici la adresa procurorului sef al DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: