Iohannis n-a invitat-o nici pe scandalagioaica Firea la ceremoniile de Ziua Nationala. Reactie furibunda la RTV a primarului Capitalei

politica

Primarul Gabriela Firea a anuntat ca nu a primit invitatie pentru a participa la ceremoniile din Bucuresti dedicate Zilei Nationale.  Ea l-a acuzat pe presedinte ca, astfel, „intineaza ce au facut predecesorii nostri”.

„Nu am fost invitata la parada militara si nici la receptie. Eu stiu ca nu am probleme penale. Daca cineva stie ca am, sa spuna public. Daca nu e respectat omul, macar sa fie respectata institutia. Nu ma duc cu forta. Vreti sa ma autoinvit? Daca nu ma implicam zi si noapte, Arcul de Triumf nu era deschis. Se tinea tot in Parcul Carol.

Ministrul Apararii mi-a trimis invitatie in nume personal. Nu ma pot duce. Ca buna romanca ce sunt, voi participa la evenimentele din Bucuresti de ziua nationala. Au lovit in imaginea presedintelui, iar presedintele nu va avea o imagine buna in ochii romanilor. E trist ce a facut presedintele. Nu trebuie sa intinam ce au facut predecesorii nostri”, a spus Firea la Romania TV.

„Am vazut ca exista tot felul de discutii in spatiul public referitoare la acest subiect si tin sa precizez inca de la inceput faptul ca nu voi face referire la anumite persoane, nu voi face referire la anumite nume pentru ca nu despre asta este vorba. Este vorba despre niste criterii care au stat la baza intocmirii listei cu invitati si nu pot si nici nu vreau sa va ascund faptul ca in constituirea acestor criterii care au fost luate in calcul bineinteles ca in primul rand este vorba despre criteriul ca acea persoana sa detina o functie in stat, dar sa si respecte niste criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenta unor probleme penale”, a declarat Dobrovolschi la Palatul Cotroceni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: