Iohannis, un nou mesaj cu dedicatie pentru puterea corupta care controleaza Parlamentul si Guvernul. Sustinere pentru magistrati

politica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu prilejul Zilei Internationale Anticoruptie, el apreciind ca „Romania nu va putea progresa la adevarata sa capacitate pana ce nu vom reusi sa invingem acest flagel”.

„Coruptia este o boala care macina democratia si tine captivi milioane de oameni in saracie. Coruptia inseamna lipsa autostrazilor, spitale insalubre, scoli fara conditii, administratie blocata. Romania nu va putea progresa la adevarata sa capacitate pana ce nu vom reusi sa invingem acest flagel”, afirma presedintele Iohannis, in mesajul transmis si in format video.

El adauga ca ramane alaturi de toti magistratii care duc lupta anticoruptie din Romania, dar si ca refuzul coruptiei trebuie sa devina dintr-un slogan un mod de a fi.

„Sustin continuarea luptei anticoruptie pentru o Romanie sanatoasa si raman alaturi tuturor magistratilor care duc aceasta batalie, cu mult curaj, zi de zi. Cinstea si integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societatii noastre. Sta in puterea noastra! Un NU hotarat coruptiei trebuie sa devina dintr-un slogan, un mod de a fi!”, mai afirma seful statului, in mesajul transmis prin intermediul retelelor de socializare.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: