Iohannis, nou mesaj de INCURAJARE a campaniei ANTICORUPTIE

news

Presedintele Klaus Iohannis a scris un nou mesaj pe Facebook legat de lupta impotriva coruptiei.

„Coruptia e ca o boala. Trebuie sa i se aplice un tratament dureros, dar vindecator”, sustine presedintele Romaniei.

In urma cu doua zile, intrebat despre cum vede declaratiile unor politicieni, conform carora se face  „abuz de arestari, de justitie la televizor”, presedintele a remarcat ca suntem intr-o faza „urata” a anticoruptiei.

„Putem sa constatam cu totii ca Romania se afla intr-o faza foarte intensa de combatere a coruptiei, actiuni foarte vizibile, foarte multe ale parchetelor care se ocupa de aceste lucruri. Consider ca este un lucru bun. Vedem – si dumneavoastra, si eu – aproape zilnic noi si noi politicieni acuzati de diferite lucruri, ceea ce ne duce cu gandul la o intrebare: cum de au stat atatia ani in spatiul public si nu a venit nimeni sa verifice aceste chestiuni? Bine ca se intampla si acum, in ceasul al doisprezecelea.

Trebuie sa va spun foarte clar: aceasta faza intensa de lupta anticoruptie este urata, este foarte urata; iese la suprafata tot ce a fost si tot ce este mai rau si mai urat in politica romaneasca. Insa va asigur ca fara aceasta faza nu putem sa ne facem bine”, a subliniat presedintele.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: