Iohannis nu a uitat cat de mult rau a facut ALDE. Mesaj dur pentru Tariceanu: „Nu mai pacalesti pe nimeni ca nu esti vinovat”

politica

Presedintele Iohannis a avut si un scurt mesaj pentru ALDE, in declaratia de presa de miercuri in care a anuntat ca respinge propunerile de ministri al Cabinetului Dancila.

„Incercarile ALDE de a se spala acum pe maini si de a se tine departe de aceasta guvernare sunt pur si simplu ridicole. Dupa ce ai stat la aceeasi masa cu PSD si ai luat masuri impotriva romanilor si a Romaniei, dupa ce ai girat masacrarea legilor justitiei si adoptarea de masuri economice gresite, nu mai pacalesti pe nimeni ca nu esti vinovat”, a sous Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Presedintele a adaugatr ca actuala criza guvernamentala nu reprezinta o surpriza.

„Nu ar trebui sa fie, insa, nicio surpriza pentru nimeni. Dimpotriva, este rezultatul firesc a doi ani si jumatate de guvernare haotica, incompetenta si corupta. Prin votul din 26 mai, romanii le-au transmis PSD si ALDE un mesaj extrem de clar, pe care ei, PSD si ALDE, pur si simplu se fac ca nu il inteleg.

Intr-o Romanie normala, un vot precum cel de la referendumul din 26 mai ar fi determinat demisia imediata a Guvernului. Cand 6,4 milioane de romani iti spun direct ca duci tara pe un drum gresit, nu iti mai ramane nimic altceva de facut decat sa pleci acasa.

In continuare sunt convins ca un guvern PSD nu este potrivit pentru Romania si nu poate sa ramana in functiune. Aceasta guvernare toxica este inca tinuta in viata de configuratia parlamentara votata in decembrie 2016.

Romania parcurge o criza guvernamentala, dar eu nu voi gira, prin deciziile mele, sustinerea acestui guvern. PSD si ALDE, deopotriva, sunt vinovate pentru esecul acestei guvernari”, a subliniat Iohannis.

Mai mult despre: ,


Comentarii: