„Iohannis nu are demnitate”. Corlatean ataca avandu-i alaturi pe puscariasul Nastase si pe infractorul Cosma

politica

Senatorul PSD Titus Corlatean l-a acuzat, joi, pe presedintele Iohannis de „lipsa de demnitate” dupa ce s-a pozat alaturi de puscariasul Adrian Nastase si de penalul Mircea Cosma in centrul Ploiestiului.

„Sa stim sa onoram cu demnitate Ziua de 4 iunie ca Zi a Tratatului de la Trianon in Romania! Ii indemn pe toti cei care simt si traiesc romaneste sa faca astazi un gest simbolic. Chiar daca presedintele Romaniei nu a avut demnitatea de a promulga in timp util legea mentionata, pentru ca ea sa fie deja in vigoare la aceasta data, putem astazi, asa cum statueaza legea votata de Parlamentul Romaniei, sa arboram drapelul national sau sa depunem un buchet de flori la monumentele dedicate soldatilor romani din Primul Razboi Mondial, fii si fiice ai satului romanesc, monumente pe care le regasim pretutindeni pe pamantul Romaniei. Suntem recunoscatori tuturor celor care prin eroism, jertfa, abilitate politico-diplomatica si demnitate romaneasca au facut posibil acest moment istoric esential pentru devenirea natiunii romane reintregite!”, a scris Corlatean, joi, pe Facebook.

Titus Corlatean participa joi la ceremoniile organizate de autoritatile locale, parteneri din societatea civila, din mass-media si organizatii ale PSD, cu ocazia Zilei Tratatului de la Trianon, in Ploiesti-Bucov, Buzau si Alba-Iulia. El a coordonat organizarea in judetul Dambovita de catre PSD a ceremoniilor de marcare a Zilei Tratatului de la Trianon in Romania.

Mai mult despre: ,

Comentarii: